Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

24 bèt wis ditambahake, 1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Doo-joon banjur kepilih dadi modèl iklan kanggo jins premium ''Buckaroo'' bebarengan karo Shin Se-kyung. Doo-joon uga tampil kanggo vidio musik "''I'll back off So You Can Live Better''" dening G.NA bebarengan karo anggota Beast, Junhyung.
 
Ing taun 2013, Doo-joon tampil ing drama ''Iris II''. Ing taun sing padha, dhèwèké mbintangi drama [[Let's Eat (seri TV)|Let's Eat]]. dhèwèké uga ngrampungaké peran ing Let's Eat 2 sing ditayangaké ing taun 2015. Ing taun sing padha uga, Doo-joon mbintangi drama MBC kanthi irah-irahan Splash Splash Love.
 
Ing taun 2018, Doo-joon mbintangi drama romansa Radio Romance. Ing tahun iki uga, dhèwèké ngrampungake musim katelu saka franchise Let's Eat 3.
337

besutan