Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1.643 bèt wis ditambahake, 2 sasi kepungkur
Nambahi dhiakritik
'''''Splash Splash Love''''' ya iku serial televisi saka KoreaKoréa Kidul kang dibintangi deningdéning Kim Seul-gi lan [[Yoon Doo-joon]]. Seri iki pisanan ditayangakeditayangaké ing platform web Naver TV Cast<ref>{{Cite journal|last=Oh|first=Sejong|last2=Ahn|first2=Sunghun|last3=Byun|first3=Jungmin|date=2016-06-30|title=A Big Data Study on Viewers' Response and Success Factors in the D2C Era Focused on tvN's Web-real Variety 'SinSeoYuGi' and Naver TV Cast Programming|url=http://dx.doi.org/10.17703/ijact.2016.4.2.7|journal=The International Journal of Advanced Culture Technology|volume=4|issue=2|pages=7–18|doi=10.17703/ijact.2016.4.2.7|issn=2288-7202}}</ref> ing format 10 babak. Seri iki banjur dirilis dening MBC<ref>{{Cite journal|last=Lee|first=Ran|last2=Baek|first2=Seon Gi|date=2016-01-28|title=Fatherhood Representations of Childcare Entertainment Reality Programs - A Semiotic Study on a Reality Program, "Where Are We Going, Dad?" of MBC|url=http://dx.doi.org/10.5392/jkca.2016.16.01.107|journal=The Journal of the Korea Contents Association|volume=16|issue=1|pages=107–120|doi=10.5392/jkca.2016.16.01.107|issn=1598-4877}}</ref> tanggal 13 lan 20 Desember[[Dhésèmber]] 2015 ing rong episode, sak episudeepisode ngemu 60 menit.
 
== Aleran ==
Danbi ya iku siswa SMA ing College Scholastic Ability Test<ref>{{Cite journal|last=RHEE|first=HYANG JOO|date=2015-12-30|title=AN ANALYSIS OF LEARNING ABILITY IN CALCULUS BASED ON THE SELECTION OF TEST AREAS IN THE COLLEGE SCHOLASTIC ABILITY TEST|url=http://dx.doi.org/10.11568/kjm.2015.23.4.643|journal=Korean Journal of Mathematics|volume=23|issue=4|pages=643–654|doi=10.11568/kjm.2015.23.4.643|issn=1976-8605}}</ref> (CSAT). Ananging, dhewekedhèwèké nduweninduwèni kalemahan ing matematika. Supaya bisa ninggalakeninggalaké ujian matematika wektu kuwi, Danbi lunga menyang jaman Joseon<ref>{{Cite book|url=http://dx.doi.org/10.1163/9789004261150_027|title=Everyday Life in Joseon-Era Korea|publisher=Brill|isbn=9789004261150|pages=265–265}}</ref> <ref>{{Cite book|url=http://worldcat.org/oclc/838138662|title=Joseon era|last=Han, Young Woo|date=2010|publisher=Kyongsaewon|isbn=9788983410924|oclc=838138662}}</ref>liwat warta wektu.
 
Ing Joseon, dhewekedhèwèké dadi priyagung kang ngladeningladèni istana lan dadi kepercayaan rajaRaja Lee Do. Danbi nemokakenemokakÉ yenyÈn ing Dinasti Joseon, ilmuneilmuné dhewekedhèwèké ing sekolah dadi ilmu paling gedhegedhé ing kabehkabèh Kerajaan. DhewekeDhèwèké banjur tresna karomarang Raja. lanDanbi menehiuga mènèhi inspirasi marang Raja babagan pembaharuan negaranenegarané.
 
== Paraga ==
* Jin Ki-joo minangka kanca So-bi So-heon / Ratu Soheon saka klan Cheongsong Shim
* Ahn Hyo-seop minangka Park Yeon / Che Ah-jin
* Go Kyu-pil minangka guru matematikamatematikané Dan-bi / Kepala Kasim
* Lee Kwang-se
* Kim Soo-hyun
* Lee Jae-joon
* Kang Hyun
* Yoon Seok-ho minangka Seok (adhineadhiné Park Yeon)
 
=== Kameo ===
* Kim Kap-soo minangka Perdhana Mentri Hwang Hui
* Jung Kyu Soo minangka Shim On
* Im Ye-jin minangka ibuneibuné Dan-bi / Dowager Ratu Hudeok saka klan Yeoheung Min
* Lee Dae-yeon minangka Choe Man-ri
 
337

besutan