Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3.615 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
Digawé kanthi mertal kaca "Radio Romance (TV series)"
Radio Romance ya iku serial televisi Korea Kidul kang dibintangi dening Yoon Doo-joon lan Kim So-hyun, kanthi Yoon Park lan Yura. Acara kasebut ditayangke ing dina Senin lan Selasa dening KBS2 ing wektu 22:00 (KST) saka 29 Jauari nganti 20 Maret 2018.

== Sinopsis ==
Geu Rim (Kim So-hyun) kepingin dadi penulis radio. Nanging, amarga dheweke ora nduweni ketrampilan nulis, dheweke tansah kepeksa dadi asisten penulis. Dheweke mutusake nyoba nglebokake Ji Soo-ho (Yon Doo-joon), aktor bintang dhuwur ding dikenal duwe urip kang sampurna, dadi penyiar radio bareng karo dheweke.

== Paraga ==

=== Utama ===

* Yoon Doo-joon minangka Ji Soo-ho
** Nam Da-reum minangka Ji Soo-ho enom

: Aktor sing biasa akting kanthi skrip. Dheweke dadi DJ utawa penyiar ing acara radio sing oranduweni skrip. <ref>{{Cite news|url=http://www.hancinema.net/yoon-doo-joon-to-star-in-kbs-s-radio-romance-112199.html|title=Yoon Doo-joon to star in KBS's "Radio Romance"|access-date=December 7, 2017|publisher=Joy News 24}}</ref>

* Kim So-hyun minangka Song Geu-rim
** Lee Re minangka Song Geu-rim enom

: Penulis acara radio Soo-ho kang nduwe pengalaman limang taun minangka panulis asisten. Dheweke ora duwe skill nulis nanging duwe skill persiapan sing apik banget. <ref>{{Cite news|url=http://www.hancinema.net/kim-so-hyun-to-star-in-kbs-drama-radio-romance-112815.html|title=Kim So-hyun to Star in KBS Drama "Radio Romance"|access-date=December 7, 2017|publisher=Star Today}}</ref> <ref>{{Cite news|url=http://kbsworld.kbs.co.kr/news/news_view.php?no=17957|title=Kim So Hyun confirmed to co-star with Yoon Doo Joon in 'Radio Romance'|access-date=December 19, 2017|publisher=KBS World}}</ref>

* Yoon Park minangka Lee Kang

: Prodhuser kompeten stasiun radio. Amarga perfeksionis banget, saben program kang ditindakake ngrambah No. 1 ing rating pendengar.

* Yura minangka Jin Tae-ri

: Aktris sing sing ambruk amarga kecelakaan DUI sing kedadeyan telung taun kepungkur. <ref>{{Cite news|url=http://kbsworld.kbs.co.kr/news/news_view.php?no=18016|title=Girl's Day Yura to star in 'Radio Romance' with Kim So Hyun & Yoon Doo Joon|access-date=December 19, 2017|publisher=KBS World}}</ref>

=== Tampilan khusus ===

* U-Kwon as Kang Minu ( {{abbr|Ep.|Episode}} 1)
* Ji Il-joo minangka Oh Jin-soo (Ep 2-3)
* Jung Gyu-soo minangka wong tua amnesia (Ep 4)
* Bona minangka DJ Jay (Ep 5)

== Produksi ==

* Aktor utama Yoon Doo-joon lan Kim So-hyun pertama-tama nyambut gawe ing iklan taun 2014. <ref>{{Cite news|url=http://www.sportsq.co.kr/news/articleView.html?idxno=263039|title=[초점Q] 윤두준X김소현, CF·드라마 카메오 넘어 '라디오 로맨스' 주연으로 재회?|last=Lee|first=Eun-hye|access-date=December 7, 2017|publisher=Sports Q|language=ko}}</ref>
* Seri iki minangka produksi gabungan Urban Works Media (produser seri ''Bad Guys'' ) lan Plusis Media (anak perusahaan [[:ko:스포츠서울|Sports Seoul]] - grup Seoul Shinmun sing diluncurake ing 2017) kanggo KBS.
* Wujude pembacaan kapisan dianakaké ing tanggal 19 Desember 2017 ing [[Korean Broadcasting System|Stasiun Broadcasting KBS Annex]] ing Yeouido, Seoul . <ref>{{Cite news|url=http://entertain.naver.com/read?oid=076&aid=0003196488|last=Lee|first=Ji-hyun|access-date=December 28, 2017|publisher=Sports Chosun|language=ko|script-title=ko:'라디오 로맨스' 김소현 "성인이 되고 첫 작품, 열심히 하겠다"}}</ref>

== Rujukan ==
{{Reflist|30em}}
[[Kategori:Artikel mawa pranala njaba basa Koréa]]
[[Kategori:Situs resmi béda ing Wikidata lan Wikipedia]]
[[Kategori:Kaca mawa pertalan kang durung kapriksa]]
703

besutan