Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

57 bèt wis ditambahake, 1 sasi kepungkur
Nambahi dhiakritik
'''''Radio Romance''''' ya iku serial televisitélévisi KoreaKoréa Kidul kang dibintangi deningdéning [[Yoon Doo-joon]] lan Kim So-hyun, kanthi Yoon Park lan Yura. Acara kasebut ditayangkeditayangké ing dina Senin lan Selasa deningdéning KBS2 ing wektu 22:00 (KST) saka 29 JauariJanuari nganti 20 Maret 2018.
 
== Sinopsis ==
Geu Rim (Kim So-hyun) kepingin dadi penulis radio. Nanging, amarga dhewekedhèwèké ora nduweninduwèni ketrampilan nulis, dhewekedhèwèké tansah kepeksa dadi asisten penulis. DhewekeDhèwèké mutusakemutusaké nyoba nglebokakenglebokaké Ji Soo-ho (Yon Doo-joon), aktor bintang dhuwur ding dikenal duweduwé urip kang sampurna, dadi penyiar radio bareng karo dhewekedhèwèké.
 
== Paraga ==
** Nam Da-reum minangka Ji Soo-ho enom
 
: Aktor sing biasa akting kanthi skrip. DhewekeDhèwèké dadi DJ utawa penyiar ing acara radio sing oranduweniora nduwèni skrip. <ref>{{Cite news|url=http://www.hancinema.net/yoon-doo-joon-to-star-in-kbs-s-radio-romance-112199.html|title=Yoon Doo-joon to star in KBS's "Radio Romance"|access-date=December 7, 2017|publisher=Joy News 24}}</ref>
 
* Kim So-hyun minangka Song Geu-rim
** Lee Re minangka Song Geu-rim enom
 
: Penulis acara radio Soo-ho kang nduwenduwé pengalaman limang taun minangka panulis asistenasistèn. DhewekeDhèwèké ora duweduwé skill nulis nanging duweduwé skill persiapan sing apik banget. <ref>{{Cite news|url=http://www.hancinema.net/kim-so-hyun-to-star-in-kbs-drama-radio-romance-112815.html|title=Kim So-hyun to Star in KBS Drama "Radio Romance"|access-date=December 7, 2017|publisher=Star Today}}</ref> <ref>{{Cite news|url=http://kbsworld.kbs.co.kr/news/news_view.php?no=17957|title=Kim So Hyun confirmed to co-star with Yoon Doo Joon in 'Radio Romance'|access-date=December 19, 2017|publisher=KBS World}}</ref>
 
* Yoon Park minangka Lee Kang
 
: Prodhuser kompetenkompetèn stasiun radio. Amarga perfeksionis banget, saben program kang ditindakakeditindakaké ngrambah No. 1 ing rating pendengar.
 
* Yura minangka Jin Tae-ri
 
: Aktris sing sing ambruk amarga kecelakaan DUI sing kedadeyankedadéyan telung taun kepungkur. <ref>{{Cite news|url=http://kbsworld.kbs.co.kr/news/news_view.php?no=18016|title=Girl's Day Yura to star in 'Radio Romance' with Kim So Hyun & Yoon Doo Joon|access-date=December 19, 2017|publisher=KBS World}}</ref>
 
=== Tampilan khusus ===
== Produksi ==
 
* Aktor utama Yoon Doo-joon lan Kim So-hyun pertama-tama nyambut gawegawé ing iklan taun 2014. <ref>{{Cite news|url=http://www.sportsq.co.kr/news/articleView.html?idxno=263039|title=[초점Q] 윤두준X김소현, CF·드라마 카메오 넘어 '라디오 로맨스' 주연으로 재회?|last=Lee|first=Eun-hye|access-date=December 7, 2017|publisher=Sports Q|language=ko}}</ref>
* Seri iki minangka produksi gabungan Urban Works Media (produser seri ''Bad Guys'' ) lan Plusis Media (anak perusahaan [[:ko:스포츠서울|Sports Seoul]] - grup Seoul Shinmun sing diluncurakediluncuraké ing 2017) kanggo KBS.
* WujudeWujudé pembacaan kapisan seri iki dianakaké ing tanggal 19 Desember 2017 ing [[Korean Broadcasting System|Stasiun Broadcasting KBS Annex]] ing Yeouido, Seoul . <ref>{{Cite news|url=http://entertain.naver.com/read?oid=076&aid=0003196488|last=Lee|first=Ji-hyun|access-date=December 28, 2017|publisher=Sports Chosun|language=ko|script-title=ko:'라디오 로맨스' 김소현 "성인이 되고 첫 작품, 열심히 하겠다"}}</ref>
 
== Rujukan ==
337

besutan