Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3.194 bèt wis ditambahake, 2 sasi kepungkur
Digawé kanthi mertal kaca "Highlight (band)"

'''Highlight''' ya iku boy group saka Korea Kidul kang dununge dikenal minangka beast. Band iki kaperang saka papat anggota Yoon Doo-joon, Yang Yo-seob, Lee Gi-kwang, lan Son Dong-woon. Anggota asli Jang Hyun-seung resmi ninggalake grup ing April 2016, lan Yong Jun-hyung metu ing Maret 2019. Ing pungkasan taun 2016, grup iki pindhah label saka Cube entertainment menyang Around Us Entertanment lan banjur ganti jeneng dadi Highlight ing 2017.

Minangka Beast, grup iki ngetokake telung album Korea lengkap, sangang mini album Korea, rong album lengkap Jepang, lan akeh singel . Grup iki debut ing 2009 kanthi mini album, ''Beast Is the B2ST'' . Ing taun 2011, dheweké ngerilis album pisanane, ''Fiction and Fact'', lan debut kanthi single, " Shock" (Versi Jepang) . Minangka Highlights, grup iki debut ing 2017 kanthi mini album, ''Can You Feel It?'' ''.''

Wiwitane, Beast wiwit narik kawigaten kanggo kekurangan industri sing sadurunge dialami dening anggotane, karo media sing nyebutake minangka "sekelompok bahan daur ulang." <ref name="url비스트, 재활용 그룹이라 불리던 과거 어땠나 - 손에 잡히는 뉴스 눈에 보이는 뉴스 - 뉴스엔">{{Cite web|url=http://newsen.com/news_view.php?uid=201108241704301001|title=비스트, 재활용 그룹이라 불리던 과거 어땠나&nbsp;– 손에 잡히는 뉴스 눈에 보이는 뉴스&nbsp;– 뉴스엔|website=|access-date=2012-04-14}}</ref> Ananging, klompok iki wis ngrambah kasuksesan komersial, penghargaan, lan minangka salah sawijining kelompok sing paling dhuwur ing kabeh Golden Disk Awards, Seoul Music Awards, lan Melon Music Awards .

== Album ==

* ''Fiction and Fact'' (2011)
* ''So Beast'' (2011)
* ''Hard to Love, How to Love'' (2013)
* ''Guess Who?'' (2016)
* ''Highlight'' (2016)

== Filmografi ==

* MTV B2ST (2009)
* MTV B2ST Almighty (2010)
* Idol Maid (2010)
* Burning the Beast (2014)
* Musik-Slip Show "As We Say" (2017)
* ready Player : HIGHLIGHT (2018)

== Kegiatan liyane ==
Ing tanggal 3 Dhesember 2010, Beast menyang ing pameran busana Patricia Field Collection sing dumunung ing Seoul Chungnamdong MCM Haus lan dipuji dening Patricia Field dhewe ding "katon khas lan modern". Kanggo koleksi iki, MCM's Heritage lan Patricia Field nyambut gawe kanggo nuduhake gaya New York moderen kanthi tas, tas ransel, tas selempang, lan dhuwit kasil pameran mau bakal disumbangake ing "Korea Disaster Relief" kanggo wog-wong sing ora duwe omah saka insiden Yeonpyeong. <ref>{{Cite web|url=http://isplus.live.joinsmsn.com/news/article/article.asp?total_id=4764977|title=Beast is recognized by Patricia Field for their fashion styles|date=2010-12-08|website=JOONGANG.CO.KR|language=ko|archive-url=https://web.archive.org/web/20110713114942/http://isplus.live.joinsmsn.com/news/article/article.asp?total_id=4764977|archive-date=2011-07-13|dead-url=yes|access-date=2010-12-25}}</ref>

Ing April 2012, Beast kolaborasi karo Jim Rickey kanggo nggawe merek sneaker dhewe, Beast X Jim Rickey. Anggota Beast langsung terlibat desain sepatu iki lan kasedhiya ing 6 werna.

== Rujukan ==
{{Reflist|30em}}
[[Kategori:Grup musik K-pop]]
[[Kategori:Kaca mawa pertalan kang durung kapriksa]]
337

besutan