Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

70 bèt wis ditambahake, 2 sasi kepungkur
Nambahi dhiakritik
 
'''Highlight''' ya iku ''boy group'' saka Korea[[Koréa Kidul]] kang dunungedunungé dikenal minangka beastBeast. Band iki kaperang saka papat anggota [[Yoon Doo-joon]], Yang Yo-seob, Lee Gi-kwang, lan Son Dong-woon. Anggota asli Jang Hyun-seung resmi ninggalakeninggalaké grup ing April 2016, lan Yong Jun-hyung metu ing Maret 2019. Ing pungkasan taun 2016, grup iki pindhah labellabèl saka Cube entertainmentEntertainment menyang Around Us Entertanment lan banjur ganti jeneng dadi Highlight ing 2017.
 
Minangka Beast, grup iki ngetokakengetokaké telung album KoreaKoréa lengkap, sangang mini album KoreaKoréa, rong album lengkap Jepang, lan akeh singelsinggel . Grup iki debut ing 2009 kanthi mini album, ''Beast Is the B2ST'' . Ing taun 2011, dheweké ngerilis album pisananepisanané, ''Fiction and Fact'', lan debut kanthi singlesinggle, " Shock" (Versi Jepang) . Minangka Highlights, grup iki debut ing 2017 kanthi mini album, ''Can You Feel It?'' ''.''
 
WiwitaneWiwitané, Beast wiwit narik kawigatenkawigatèn kanggo kekurangan industri sing sadurungesadurungé dialami deningdéning anggotaneanggotané, karo media sing nyebutakenyebutaké minangka "sekelompok bahan daur ulang." <ref name="url비스트, 재활용 그룹이라 불리던 과거 어땠나 - 손에 잡히는 뉴스 눈에 보이는 뉴스 - 뉴스엔">{{Cite web|url=http://newsen.com/news_view.php?uid=201108241704301001|title=비스트, 재활용 그룹이라 불리던 과거 어땠나&nbsp;– 손에 잡히는 뉴스 눈에 보이는 뉴스&nbsp;– 뉴스엔|website=|access-date=2012-04-14}}</ref> Ananging, klompok iki wis ngrambah kasuksesankasuksèsan komersialkomèrsial, penghargaan, lan minangka salah sawijining kelompok sing paling dhuwur ing kabehkabèh Golden Disk Awards, Seoul Music Awards, lan Melon Music Awards .
 
== Album ==
 
== Kegiatan liyane ==
Ing tanggal 3 Dhesember[[Dhésèmber]] 2010, Beast menyang ing pameranpaméran busana Patricia Field Collection sing dumunung ing [[Seoul]] Chungnamdong MCM Haus lan dipuji deningdéning Patricia Field dhewedhéwé dingsing "katon khas lan modern". Kanggo koleksikolèksi iki, MCM's Heritage lan Patricia Field nyambut gawegawé kanggo nuduhakenuduhaké gaya [[New York]] moderenmodèren kanthi tas, tas ransel, lan tas selempang, lan dhuwit kasil pameran mau bakal disumbangakedisumbangaké ing "KoreaKoréa Disaster Relief" kanggo wogwong-wong sing ora duweduwé omah saka insiden Yeonpyeong. <ref>{{Cite web|url=http://isplus.live.joinsmsn.com/news/article/article.asp?total_id=4764977|title=Beast is recognized by Patricia Field for their fashion styles|date=2010-12-08|website=JOONGANG.CO.KR|language=ko|archive-url=https://web.archive.org/web/20110713114942/http://isplus.live.joinsmsn.com/news/article/article.asp?total_id=4764977|archive-date=2011-07-13|dead-url=yes|access-date=2010-12-25}}</ref>
 
Ing April 2012, Beast kolaborasi karo Jim Rickey kanggo nggawenggawé merekmèrek ''sneaker'' dhewedhéwé, Beast X Jim Rickey. Anggota Beast langsung terlibat desainndesain sepatu iki lan kasedhiya ing 6 werna.
 
== Rujukan ==
343

besutan