Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

59 bèt wis ditambahake, 2 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''''Let's Eat 3''''' ya iku serial televisi KoreaKoréa Kidul 2018 kang dibintangi deningdéning [[Yoon DoDoo-joon]] lan Baek Jin-hee. Seri iki minangka serial musim katelu saka [[Let's Eat (seri TV)|Let's Eat]] 2013, minangka Yoon Doo-joon ngrampungakengrampungaké peraneperané dadi Goo Dae-enomyoung ing musim pisanan lan kapindho. Seri iki disiarakedisiaraké ing tvN saka 16 [[Juli]] 2018 nganti 28 [[Agustus]] 2018.
 
== Sinopsis ==
Goo Dae-young wis umur telung puluh. DhewekeDhèwèké mlebu ing perjalanan kanggo nylidhiki panganan sing ditresnani nalika dhewekedhèwèké umur rong puluh taun karo mantan kanca sekolahesekolahé Lee Ji-woo, lan dhewekedhèwèké mung mbagi panganan nanging uga nguburakenguburaké kenangan dhewekedhèwèké.
 
== Paraga ==
* Lee Joo-seung minangka Ahn Chan-soo (ep 1)
 
== ProduksiProdhuksi ==
Babagan skrip pisanan dianakaké ing 17 Mei 2018. <ref>{{Cite web|url=http://isplus.live.joins.com/news/article/article.asp?total_id=22633375&cloc=|date=May 17, 2018|website=Ilgan Sports|language=ko|script-title=ko:'식샤3' 오늘(17일) 대본리딩… '캐스팅 완료'}}</ref>
 
Seri iki dirilis wiwit 16 nganti 14 episodeepisodé amergoamarga kabar dharurat aktor utama Yoon Doo-joon . <ref>{{Cite web|url=http://english.chosun.com/site/data/html_dir/2018/08/23/2018082301373.html|title=TV Soap Axed After Star Is Drafted into Military|date=August 23, 2018|website=The Chosun Ilbo}}</ref> <ref>{{Cite web|url=http://www.koreatimes.co.kr/www/art/2018/08/732_254353.html|title=Fans shocked: Yoon Doo-joon suddenly heads for military duty|date=August 23, 2018|website=The Korea Times}}</ref>
 
== Rujukan ==
337

besutan