Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

103 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
File
|date of death =[[16 Oktober]] [[1793]], umur {{age|1755|11|2|1793|10|16}} di [[Paris]], [[Prancis]]
}}
[[File:Élisabeth Vigée Le Brun - Marie-Antoinette au livre - 1785.jpg|thumb|right|Marie Antoinette]]
 
'''Maria Antonia Josepha Johanna von Habsburg-Lothringen''', luwih kondhang karo jeneng '''Marie Antoinette'''; ({{lahirmati|[[Vienna]], [[Austria]]|2|11|1755|[[Paris]], [[Prancis]]|16|10|1793}}) ya iku Ratu saka [[Perancis]] lan Putri Bangsawan saka [[Austria]].
40

besutan