Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

10 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
==== Mudha krama (krama lugu) ====
Basa mudha krama uga kaaran basa krama lugu iku basa krama kang dianggo wong enom (mudha) marang wong tuwa. Tembung-tembung kang kaanggo iku krama kanthi campuran krama inggil lan krama andhap. Ater-ater utawa panambang kang kaanggo uga krama.{{sfn|Suwadji|2013|pp=11}}<ref name=":0" /> Sanajan uga kaaran krama lugu, basa mudha krama ora padha karoséjé basa krama lugu anyar. Basa krama lugu anyar mèmpermapaki basa kramantara, déné basa krama lugu iki mèmpermapaki basa krama alus. Ing isor iki conto ukara ing basa mudha krama.
 
<blockquote>'''Panjenengan sampéyan''' ''punapa'' '''karsa''' '''dhahar''' ''ulam'' ''ménda''.<ref name=":0" /></blockquote>
62.839

besutan