Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 sasi kepungkur
 
=== Lawasan ===
Basa krama kang lawas kapérang telu: mudha krama, kramantara, lan wredha krama.{{sfn|Suwadji|2013|p=11}}{{sfn|Harjawiyana|Supriya|2001|ppp=18}}{{sfn|Prajapustaka|1925|pp=5-6}} Mungguh urutané ana rupa-rupa gumantung pustaka kang kapirid.
 
==== Wredha krama ====
62.839

besutan