Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

168 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
 
=== Lawasan ===
[[File:Javanese speech levels (old).png|thumb|300px|Unggah-ungguh Jawa kang lawas]]
Basa krama kang lawas kapérang telu: mudha krama, kramantara, lan wredha krama.{{sfn|Suwadji|2013|p=11}}{{sfn|Harjawiyana|Supriya|2001|p=18}}{{sfn|Prajapustaka|1925|pp=5-6}} Mungguh urutané ana rupa-rupa gumantung pustaka kang kapirid.
 
 
=== Anyaran ===
[[File:Javanese speech levels (new).png|thumb|300px|Unggah-ungguh Jawa kang anyar]]
Basa krama kang anyar mung kapérang loro: krama lugu lan krama alus.{{sfn|Suwadji|2013|pp=13-14}}
 
62.839

besutan