Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

* Lihat juga - Deleng uga
* Rujukan - Referensi/Cathetan sikil
 
=== Kaca-kaca geografi ===
<poem>
bendera - Gendéra
lambang resmi - lancana/lambang resmi
lambang ... lambang
logo resmi - logo resmi
lokasi - panggonan
julukan - peparab
semboyan - sesanti
lagu - kidung
koordinat - koordhinat
ibu kota - kutha krajan
bekas ibu kota - manten kutha krajan
pemerintahan - Pamaréntahan
jenis - jinis
lembaga - bebadan/yeyasan
luas - laladan
kota - kutha
total - gunggung
darat - dharat
air - banyu
kota urban - kutha urban
desa - désa
metro - métro
dimensi - alang-ujur
panjang - dhawa
lebar - amba
ketinggian - dhuwur
titik tertinggi - titik paling dhuwur
peringkat - tataran
titik terendah - titik paling cendhek
penduduk - cacah warga
perkiraan - ancer-ancer
(population) peringkat - Urut pepadhet
kepadatan - pepadhet
wilayah perkotaan - tlatah kutha
kepadatan kota - pepadhet kutha
wilayah pedesaan - tlatah désa
kepadatan desa - pepadhet désa
wilayah metropolitan - tlatah métropolitan|Métro
kepadatan metro - pepadhet métro
demonim - jeneng warga
zona waktu - zona wektu
(waktu) musim panas - (wektu) usum panas
tata penomoran telepon|kode wilayah - Rancangan nomer tilpun|Kodhe laladan
plat registrasi kendaraan - nomer plat kendharaan
daftar kota kembar - dhaptar kutha kembar
</poem>
 
== Deleng uga ==
4.134

besutan