Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  1 sasi kepungkur
c
→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
[[Gambar:China-Shanghai.png|thumb|Lokasi Shanghai ing RRC (mawa panah)]]
 
'''Shanghai''' ([[basa Mandarin|Mandarin]]: 上海 | [[Pinyin]]: Shànghǎi; [[Basa Wu]] (Basa Shanghai) IPA: /zɑ̃ hɛ/) iku [[kutha]] gedhé dhéwé ing [[Républik Rakyat Cina]] lan papané ana ing pinggiring delta Changjiang. Panuwuhan kutha iki ing sawetarasawatara dasawarsa pungkasan nggawé kutha iki dadi punjeré ékonomi, dagangan, finansial lan komunikasi kang wigati dhéwé ing Tiongkok.
 
Shanghai uga salah siji palabuhan kang sibuk dhéwé sadonya, karo [[Singapura]] lan [[Rotterdam]].
348.872

besutan