Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

22 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: ur:سمارئیم
[[tr:Samaryum]]
[[uk:Самарій]]
[[ur:سمارئیم]]
[[zh:钐]]
40.143

besutan