Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
| homepage = http://www.michael-schumacher.de
}}
'''Michael Schumacher''' (miyos wonten [[Hurth Hermuhlheim]], [[Jerman]], tanggal [[3 Januari]] [[1969]]), punika tiyang [[Formula Siji|Formula 1]] saking Jerman, sapunika piyambakipun guyup sareng Ferrari minangka Teamkonsultan Consultanttim. Schumacher sampun menangakenmimpangaken 91 racebalapan, 68 ''pole'', kaliyan 7 gelar jawarajuwara donya (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). Piyambakipun wentas paripurna saking F1 tanggal 22 Oktober 2006.
 
==Cathetan prestasi==
78.624

besutan