Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

591 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+mangga mirsani
'''[[9 Maret|9]] [[Maret 2009]]''' - Prajurit [[Perang Donya I]] saking [[Britania Raya]] ingkang sepuh piyambak, pinaringan penghargaan saking Prancis. {{sumber|url=http://news.yahoo.com/s/ap/20090309/ap_on_re_eu/eu_britain_old_veteran|nama=AP via Yahoo!}}
 
'''[[6 Maret|6]]''' - [[Morgan Tsvangirai]] ngalami kacilakan mobil. Garwanipun tiwas. {{sumber|url=http://www.nu.nl/algemeen/1928525/echtgenote-tsvangirai-overleden-na-auto-ongeluk.html|nama=Nu}}
 
==Mangga mirsani==
* [[Februari 2009]] - [[Maret 2009]] - [[April 2009]]
 
* [[2009|Taun 2009]] - [[Kalendher kadadeyan]]
 
 
{{Sasi}}
 
 
[[Kategori:2009]]
78.624

besutan