Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

15 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: nn:Bilbao; kosmetik perubahan
[[ImageGambar:Bilbao_Jeff_Koons_Puppy.jpg|left|thumb|150px|Jeff Koons Puppy]]
[[ImageGambar:Bilbao, Spain location.png|frame]]
 
'''Bilbao''' ([[Basque]]: ''Bilbo'') kuwi sawijining kutha paling gedhé ing [[Pais Vasco]], bagéan lor [[Spanyol]] lan ibukutha provinsi [[Vizcaya]] (Basque: ''Bizkaia''). Kutha iki ndarbèni pedunung luwih saka 350.000 jiwa (2004) lan minangka bagéan Gran Bilbao kang industrialisasi lan ekonominé paling maju. Pedunung Gran Bilbao kang cacahé 946.829 nyebar ing sadawané [[Kali Nervion]], kang pinggiré uga dadi panggonan kanggo bisnis, pertambangan wesi, lan pabrik, kang ing mangsa [[revolusi industri]] nadadèkaké makmur wilayah iki.
 
== Pranala jaba ==
 
{{geo-stub}}
[[Kategori:Kutha ing Spanyol]]
 
<!-- The below are interlanguage links. -->
 
{{Link FA|eu}}
 
[[Kategori:Kutha ing Spanyol]]
 
[[an:Bilbau]]
[[nah:Bilbao]]
[[nl:Bilbao]]
[[nn:Bilbao]]
[[no:Bilbao]]
[[oc:Bilbao]]
37.317

besutan