Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ug:چالغا
[[th:ซาแมเรียม]]
[[tr:Samaryum]]
[[ug:چالغا]]
[[uk:Самарій]]
[[ur:سمارئیم]]
40.143

besutan