Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

36 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: yi:4טן אויגוסט; kosmetik perubahan
<b>''' 4 [[Agustus]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 216 utawi 217 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
*[[1944]] - ''[[Holocaust]]'': Tip saking satunggiling informan [[Walandi]] saged mbekta [[Gestapo]] nangkep [[Anne Frank]] sakulawargi ingkang ndelik amargi tiyang [[Yahudi]].
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[3 Agustus]] – [[4 Agustus]] – [[5 Agustus]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:4 Augustus]]
[[wa:4 d' awousse]]
[[war:Agosto 4]]
[[yi:4טן אויגוסט]]
[[yo:4 August]]
[[zh:8月4日]]
37.432

besutan