Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

9 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
kemaskini
|-
| '''[[Pedunung]]'''<br />&nbsp;· [[Kepadatan penduduk|Kep. penduduk]]
| 475485.895818 jiwa<small>([[1 November|1 Nov.Mei]] [[20072009]])</small><br />+/- 5.757 jiwa/km²
|- class=plainlinks
| '''Situs web resmi'''
'''Den Haag''' ([[basa Inggris]]: ''The Hague'') iku sawijining ''[[gemeente]]'', kutha [[pamaréntah]]an [[Walanda]] lan papan [[parlemen|parlemèn]], serta ibu kutha [[provinsi]] [[Zuid-Holland]] (Holland Kidul). Ing kutha iki uga ditemokaké ''[[kedutaan besar]]'' negara-negara manca. Senadyan mengkana, Den Haag dudu [[ibu kutha]] Walanda; ibu kutha Walanda iku [[Amsterdam]].
 
Kutha Den Haag nduwé pedunung 474485.291818 jiwa ([[1 DesemberMei]] [[20052009]]). Jeneng liya Den Haag iku ''' 's-Gravenhage'''.
 
== Uga delengen ==