Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

30 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: bcl:Nobyembre 6; kosmetik perubahan
<b>''' 6 [[November]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 310 utawi 311 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1999]] - Ing référèndhum tiyang [[Australia]] mutusaken tetep taksih purun gadhah Ratu Elizabeth II dados kepala negara.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[5 November]] - [[6 November]] - [[7 November]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:6 November]]
[[az:6 noyabr]]
[[bat-smg:Lapkristė 6]]
[[bcl:Nobyembre 6]]
[[be:6 лістапада]]
[[be-x-old:6 лістапада]]
4.375

besutan