Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

22 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:Rutherfordium
[[uk:Резерфордій]]
[[ur:ردرفورڈیئم]]
[[war:Rutherfordium]]
[[yo:Rutherfordium]]
[[zh:鑪]]
70.202

besutan