Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: gu:લેસર
[[fy:Laser]]
[[gl:Láser]]
[[gu:લેસર]]
[[he:לייזר]]
[[hi:लेसर विज्ञान]]
25.160

besutan