Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: ka:ლაზერი
[[it:Laser]]
[[ja:レーザー]]
[[ka:ლაზერი]]
[[ko:레이저]]
[[lt:Lazeris]]
70.202

besutan