Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: io:Legendo
[[hu:Legenda]]
[[id:Legenda]]
[[io:Legendo]]
[[it:Leggenda]]
[[ja:伝説]]
35.118

besutan