Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

97 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 384439 déning ChantCaitanyaMangala (Dhiskusi)
Ing pakeliran, yen Prabu Baladewa kondhang kadidene ratu sing pakulitane putih mulus alias bule tekan balung sumsum, Prabu Kresna iki pakulitane ireng. Cocok karo asmane, tembung "kresna"werdine pancen ireng. Ireng tekan getih, balung lan sumsume.
Pungkasane crita, Kresna sirna saragane amarga kena putulahe sepata turuning bangsa Yadhu kang kudu tumpes.
 
 
 
<gallery>
File:KrishnaConsciousnessSpiritualandmaterialWorlds.jpg|Click to enlarge
</gallery>
 
=== Delengen uga ===
12

besutan