Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: ml:ലേസർ
[[lv:Lāzers]]
[[mk:Ласер]]
[[ml:ലേസർ]]
[[ms:Laser]]
[[nl:Laser (licht)]]
70.202

besutan