Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

31 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: ace:Michael Schumacher; kosmetik perubahan
'''Michael Schumacher''' (miyos wonten [[Hurth Hermuhlheim]], [[Jerman]], tanggal [[3 Januari]] [[1969]]), punika tiyang [[Formula Siji|Formula 1]] saking Jerman, sapunika piyambakipun guyup sareng Ferrari minangka konsultan tim. Schumacher sampun mimpangaken 91 balapan, 68 ''pole'', kaliyan 7 gelar juwara donya (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). Piyambakipun wentas paripurna saking F1 tanggal 22 Oktober 2006.
 
== Cathetan prestasi ==
* 1984 - Juwara Junior Kart Jerman
* 1985 - Juwara Junior Kart Jerman
</div>
 
== Pranala njawi ==
{{wikiquote}}
{{commons|Michael Schumacher}}
{{Link FA|sl}}
 
[[ace:Michael Schumacher]]
[[af:Michael Schumacher]]
[[ar:مايكل شوماخر]]
37.202

besutan