Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

49 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| othername = Schumi, Schuey, Schu
| yearsactive = [[1991]]-[[2006]]
| team = [[Jordan F1 Team|Jordan GP]] (1991)<br />[[Benetton F1]] (1991-95)<br />[[Scuderia Ferrari|Ferrari]] (1996-2006)<br/>[[Mercedes GP]] (2010-...)
| firstrace = [[Grand Prix F1 Belgia 1991|Grand Prix Belgia 1991]]<ref>{{cite book
| last = Collings
| homepage = http://www.michael-schumacher.de
}}
'''Michael Schumacher''' (miyos wonten [[Hurth Hermuhlheim]], [[Jerman]], tanggal [[3 Januari]] [[1969]]), punika tiyang [[Formula Siji|Formula 1]] saking Jerman, sapunika piyambakipun guyup sareng Ferrari[[Mercedes minangka konsultan timGP]]. Schumacher sampun mimpangaken 91 balapan, 68 ''pole'', kaliyan 7 gelar juwara donya (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). Piyambakipun wentas paripurna saking F1 tanggal 22 Oktober 2006.
 
== Cathetan prestasi ==
Panganggo anonim