Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

116 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Pendhidhikan''' maknane yalah : "digowo metu saking", dadi pendhidhikan iku yalah rangkaianyaiku proses kanggo mindahaken peserta didik metu sakingsaka keadaankahanan derengkang durung mandiri, derengdurung dewasadéwasa, termasuk dereng merdekamardika menujutumuju keadaankahanan singkang lewihluwih mandiri, lewihluwih dewasadiwasa, bertanggungtanggung jawab lan berbudaya. Proses ikupendhidhikan ngeliputiyaiku pengajaran keahlian khusus, pemberian lan penambahan pengetahuan, pertimbangan lan kebijaksanaan.
 
 
 
{{stub}}
 
{{Artikel Dhasar}}
302

besutan