Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

28 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: rw:Umutingito udasanzwe
[[ro:Tsunami]]
[[ru:Цунами]]
[[rw:Umutingito udasanzwe]]
[[scn:Tsunami]]
[[sh:Tsunami]]
2.721

besutan