Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
{{Cabang ilmu sosial}}
== Prakata ==
'''Géografi''' iku asal katané saka [[basa Yunani]] yaiku ''gê'' utawa [[Bumi]] lan ''graphein'' utawa nulis/njelasaké. Géografi iku [[èlmu]] bab enggon utawa lokasi ing planet [[bumi]] sing dikaitké karo wangun-wangun fisik ing permukaan bumi lan [[menungsa]]. Lokasi lan wangun-wangun fisik permukaan bumi iku gampang dipirsani saka [[peta]], mulané akèh duwé pamahaman (ciut) yèn géografi iku padha karo èlmu peta kamangka peta iku mung salah siji prangkat ing géografi.
 
* [[Suriname]]
* [[Kaledonia Baru]]
 
 
{{stub}}
{{Cabang ilmu sosial}}
 
[[Kategori:Geografi]]
2.477

besutan