Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

22 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: kv:Самарий
[[jbo:jinmrsamari]]
[[ko:사마륨]]
[[kv:Самарий]]
[[la:Samarium]]
[[lb:Samarium]]
11.909

besutan