Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
bot Mengubah: war:Samaryo
[[ur:سمارئیم]]
[[vi:Samari]]
[[war:SamariumSamaryo]]
[[xal:Самариум]]
[[yo:Samarium]]
37.317

besutan