Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

363 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Statue of Zeus.jpg|thumb|300px|Patung Zeus.]]
 
''Patung Zeus'' samenika patung ingkang dipunsepuh kaliyan emas,ugi gading.<ref name="indonesia"/> inggilipun watara 12 ngantos 13 [[meter]], dipunsimpeninggilipun wontensaking bangunan kuil zeusmenika ingkang40 dipunbangun''kaki''<ref wontenname="comunity">{{id}}[http://www.eocommunity.com/printthread.php?tid=8425 tlatahkajaiban [[Olympia]dunya] dipununduh tanggal 27 Mei 2011</ref>, [[Yunani]]posisinipun patung Zeus lenggahan.<ref name="kajaibanmadia">{{id}}[http://www.mediaindonesiamediahidup.com/mediatravelista/indexco.php/readcc/2010/08/25/1284/212/Mengunjungi7-Tujuhkeajaiban-Keajaibandunia-Dunia-Kunokuno.html Tujuh Keajaiban Dunia Kunawww.mediahidup.co] dipununduh tanggal 27 Mei 2011 </ref>
dipunsimpen wonten kuil zeus ingkang dipunbangun wonten tlatah [[Olympia]], [[Yunani]].<ref name="kajaiban">{{id}}[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno Tujuh Keajaiban Dunia Kuna] dipununduh tanggal 27 Mei 2011 </ref>
Wonten nalika taun 435-433 saderengipun masehi.<ref name="indonesia">{{id}}[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno www.mediaindonesia.com] dipununduh tanggal 27 Mei 2011 </ref>
warisan saking jaman [[Athena]] biyen.<ref name="ann">{{id}}[http://www.anneahira.com/patung-bersejarah.htm patung bersejarah] dipununduh tanggal 27 Mei 2011</ref>
6.047

besutan