Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: yi:לאזער
[[uz:Lazer]]
[[vi:Laser]]
[[yi:לאזער]]
[[zh:激光]]
35.118

besutan