Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: lb:Staat
[[krc:Кърал]]
[[kv:Канму]]
[[lb:Staat]]
[[ln:Letá]]
[[lt:Valstybė]]
35.118

besutan