Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.1) (bot Menambah: af:Onderwys
[[Kategori:Pendhidhikan]]
 
[[af:Onderwys]]
[[am:ትምህርት]]
[[an:Educación]]
658

besutan