Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

130 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Groningen-Position.png|thumb|Lokasi Provinsi Groningen]]
 
'''Groningen''' ([[basa Groningen]]: ''Pervìnzie Grönnen'') yaiku sawijining [[dhaptar provinsi ing Walanda|provinsi]] ing [[Walanda]]. Gronigen manggon ing sisih lor [[Walanda]]. [[Ibu kota]] saka Groningen yaiku kutha [[Groningen, Groningen|Groningen]]. [[Penduduk]] geoningen jumlahe sekitar 577.081 jiwa (30 november 2009), yaiku sepertelune manggo ana ing ibukota [[Groningen]].
 
 
 
4.395

besutan