Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.2) (bot Menambah: mg:100
[[lv:100. gads]]
[[map-bms:100]]
[[mg:100]]
[[mk:100]]
[[mr:इ.स. १००]]
1.653

besutan