Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

596 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Sirup uga kerep digunakaké kanggo [[obat-obatan]], [[kulinér]] lan [[ombénan]].<ref name="internet1">{{id}}[http://www.ciputraentrepreneurship.com/produk/inovatif/1071-khasiat-sirup-jamur-lingzhi.html ciputraentrepreneurship.com](dipunundhuh tanggal 28 Juni 2011)</ref>
Sirup umume digawe saka gula lan banyu.<ref name="internet3"/> Sirup nagndhutngandhut gula kurang luwih [[50]]%-[[80]]%.<ref name="internet3">{{id}}[http://www.food-info.net/id/products/sugar/types.htm food-info.net](dipunundhuh tanggal 28 Juni 2011)</ref>
 
Sirup wujude kentel. <ref name="internet3"/>Nalika ngombé sirup kudu dicampur karo dengan banyu. <ref name="internet3"/>Sirup umumé diombé karo [[ès batu]], ananging sirup uga kena diombé karo banyu anget.<ref name="internet3"/> Sirup digawé kanthi werna-werna rasa. Biyasané rasa woh-wohan kayata [[jeruk]], [[stroberi]], [[klapa]], [[pandan]], [[apel]], [[bléwah]], [[kiwi]], [[terong landa]], [[dlima]], [[arbey]].<ref name="internet3"/> Saliyané iku sirup uga ana kang digawé saka campuran rasa woh-wohan mau kayata jeruk karo bléwah, klapa-pandan.<ref name="internet3"/>
 
==Chatetan suku==
5.483

besutan