Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

534 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Sirup wujude kentel. <ref name="internet3"/>Nalika ngombé sirup kudu dicampur karo dengan banyu. <ref name="internet3"/>Sirup umumé diombé karo [[ès batu]], ananging sirup uga kena diombé karo banyu anget.<ref name="internet3"/> Sirup digawé kanthi werna-werna rasa. Biyasané rasa woh-wohan kayata [[jeruk]], [[stroberi]], [[klapa]], [[pandan]], [[apel]], [[bléwah]], [[kiwi]], [[terong landa]], [[dlima]], [[arbey]].<ref name="internet3"/> Saliyané iku sirup uga ana kang digawé saka campuran rasa woh-wohan mau kayata jeruk karo bléwah, klapa-pandan.<ref name="internet3"/>
 
Sirup biyasané diwadhahi [[gendhul]] lan didol ing [[toko]]-toko.<ref name="internet3"/> Ana uga obar sirup, obat iki banjur digawé sirup dhéwé kanthi digodhog karo gula lan banyu.<ref name="internet3"/> Sirup kang didol biyasané nduwéni mérek. <ref name="internet3"/>Mérek-mérek sirup ing [[Indonésia]] kayata [[Sirup ABC]], [[Sirup Marjan]], [[Indofood]] lan liya-liyané. <ref name="internet3"/>Saliyané iku sirup uga ana kang wis diwadhahi ing gelas-gelas lan didol kanthi di ''press'' tutupé.<ref name="internet3"/>
 
==Chatetan suku==
5.483

besutan