Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

25 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: udm:Колумбия
[[ts:Colombia]]
[[tt:Колумбия]]
[[udm:Колумбия]]
[[ug:كولومبىيە]]
[[uk:Колумбія]]
59.687

besutan