Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.2) (bot Menambah: tg:Оман
[[ta:ஓமான்]]
[[te:ఒమన్]]
[[tg:Оман]]
[[th:ประเทศโอมาน]]
[[tl:Oman]]
1.653

besutan