Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

89 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
sithik
'''Makau''' iku sawijining tlatah administrasi astamiwa ing [[RRC]], saliyané [[Hong Kong]]. Tlatah iki pedunungé ana kurang luwih 540.000 jiwa. Tlatah iki diladèni [[Palabuhan Udara Internasional Makau]]. Nganti [[20 Desember]] [[1999]] Makau iku jajahan [[Portugal]].
 
[[Kategori:Negara]]