Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

161 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
ngerapikna sithik
{{inuseuntil|31 Mei 2011}}
{{Infobox actor
|bgcolour =
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Pemeran Inggris]]
== Cathetan Suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
== Pranala Njawi ==
 
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Aktor saking Inggris]]
 
[[af:Daniel Radcliffe]]
4.454

besutan