Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

205 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
panganyaran
'''Den Haag''' ([[basa Inggris]]: ''The Hague'') iku sawijining ''[[gemeente]]'', kutha [[pamaréntah]]an [[Walanda]] lan papan [[parlemen|parlemèn]], serta ibu kutha [[provinsi]] [[Zuid-Holland]] (Holland Kidul). Ing kutha iki uga ditemokaké ''[[kedutaan besar]]'' negara-negara manca. Senadyan mengkana, Den Haag dudu [[ibu kutha]] Walanda; ibu kutha Walanda iku [[Amsterdam]].
 
Kutha Den Haag nduwé pedunung 485500.818000 jiwa ([[1 MeiSeptember]] [[20092011]]).<ref>http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Mijlpaal-bereikt-Den-Haag-een-half-miljoen-mensen-sterk.htm</ref> Pedunung aglomerasi Den Haag iku cacahé 1.088.508 jiwa. Jeneng liya Den Haag iku ''' 's-Gravenhage'''.
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
== Uga delengen ==