Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

51 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ gambar
[[Gambar:Macau-CIA WFB Map.png|thumb|Péta Makau]]
'''Makau''' iku sawijining tlatah administrasi astamiwa ing [[RRC]], saliyané [[Hong Kong]]. Tlatah iki pedunungé ana kurang luwih 540.000 jiwa. Tlatah iki diladèni [[Palabuhan Udara Internasional Makau]]. Nganti [[20 Desember]] [[1999]] Makau iku jajahan [[Portugal]].