Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

25 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: is:Groningen (fylki)
[[hu:Groningen (tartomány)]]
[[id:Groningen (provinsi)]]
[[is:Groningen (fylki)]]
[[it:Groninga (provincia)]]
[[ja:フローニンゲン州]]
625

besutan