Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

28 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: ia:Groninga (provincia)
[[he:חרונינגן (מחוז)]]
[[hu:Groningen (tartomány)]]
[[ia:Groninga (provincia)]]
[[id:Groningen (provinsi)]]
[[is:Groningen (fylki)]]
3.925

besutan